Focus op kwaliteit & service

Kwaliteit heeft de eerste prioriteit bij Hoogaars Interieurs. Dat geldt voor de gehele dienstverlening. We houden niet van half werk. Dat past niet in onze filosofie. Ons streven naar perfectie gaat verder dan het ontwerpen en laten produceren van inloopkasten en schuifdeuren op maat. Ook tijdens de montage waarborgen we de kwaliteit van A tot Z. Voor de kwaliteit, voortgang en planning is het doorslaggevend als vakmensen goed op elkaar ingespeeld zijn. Gezamenlijk streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Heldere communicatie

Op maat gesneden inloopkasten en schuifdeuren ontwerpen en monteren is mensenwerk. Als wij als vakmensen ons ambacht uitoefenen, is communicatie doorslaggevend voor wederzijds begrip, duidelijkheid van de boodschap en onderling vertrouwen. Daarom steekt Hoogaars Interieurs veel tijd en energie in een heldere communicatie. Elke samenwerking start met aandachtig luisteren. Uw wensen zijn immers richtinggevend voor de kwaliteit van het eindresultaat. U kunt altijd rekenen op een transparante offerte. Bestaan daarover onduidelijkheden? Graag geven we tekst en uitleg over onze werkwijze, planning en begroting.  Afspraak = afspraak en we streven ernaar om de overlast tijdens de montage tot een minimum te beperken.

100% maatwerk

Dankzij onze bagage van expertise, ervaring en inlevingsvermogen zijn we in staat om maatwerk te leveren in het ontwerp van inloopkasten en schuifdeuren. Van muur tot muur en van vloer tot plafond kunt u rekenen op een ontwerp dat 100% aansluit bij uw persoonlijke wensen. De 1001 keuzemogelijkheden van het in eigen beheer ontwikkelde Qualita schuifdeurensysteem staan hiervoor garant. Het spreekt voor zich dat we alle losse onderdelen en accessoires monteren tot een stijlvol, samenhangend geheel dat uw verwachtingen overtreft.