Creëer bergruimte met inloopkast

Voor de grotere kamers of vertrekken in uw huis is de inloopkast of ‘walk in closet’ een ideale oplossing. Met een inloopkast benut u het aantal beschikbare vierkante meters optimaal. Bovendien creëert u bergruimte die 100% aansluit bij uw persoonlijke wensen. Uiteraard houdt u voldoende bewegingsvrijheid over en heeft u direct het overzicht als u binnenloopt. U ziet in één oogopslag waar u uw kledingstukken, schoenen, tassen en overige spullen heeft opgeborgen.

Inloopkast op maat laten maken

Wilt u ook de beschikbare ruimte in een kamer of vertrek efficiënt benutten? Neem dan Hoogaars Interieurs in de arm om een inloopkast op maat te laten ontwerpen. Heeft de kamer een aparte vorm of bijvoorbeeld een schuin dak? Geen probleem. U kunt de inloopkast eenvoudig onder de schuine dakwand laten maken. Wilt u snel extra ruimte winnen? Kies voor een kamerhoge kast om 30 procent meer ruimte te creëren dan met een standaard linnenkast. Bijzondere ruimtes zijn voor Hoogaars Interieurs een uitdaging om creatieve en praktische oplossingen te bedenken.

Indeling en accessoires: 1001 mogelijkheden

Uw persoonlijke wensen én de beschikbare ruimte vormen de basis van een op maat gesneden ontwerp. Voor de diverse houtstructuren en kleuren is keuzepalet immens groot. Ook voor de indeling en de benodigde accessoires bestaan er 1001 mogelijkheden.  Denk bijvoorbeeld aan legplanken, garderobestangen, uitschuifbare lades, medicijnkasten, schoenenhouders, stropdasrekken, manden, liftboys en sfeerverlichting. Dikke panelen maken uw kast robuust, slanke panelen zorgen voor chique uitstraling. Uit al deze puzzelstukjes creëert Hoogaars Interieurs samen met u een inloopkast waarvan u jarenlang dagelijks plezier hebt.