Focus op kwaliteit & service

Kwaliteit heeft de eerste prioriteit bij Hoogaars Interieurs. Dat geldt voor de gehele dienstverlening. We houden niet van half werk. Dat past niet in onze filosofie. Ons streven naar perfectie gaat verder dan het ontwerpen en laten produceren van inloopkasten en schuifdeuren op maat. Ook tijdens de montage waarborgen we de kwaliteit van A tot Z. Voor de kwaliteit, voortgang en planning is het doorslaggevend als vakmensen goed op elkaar ingespeeld zijn. Gezamenlijk streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Kennismaken & Inventariseren

Elke project begint met een kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats bij u op locatie. Tijdens dit gesprek worden uw eisen & wensen besproken voor het interieur. Daarnaast denken wij mee op het gebied van toepasbare materialen en de constructie van het meubilair. Wanneer dit is besproken, word er een op maat gesneden offerte gemaakt. Deze offerte is voorzien van prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en de benodigde werk-tijd voor de levering.

100% maatwerk

Dankzij onze bagage van expertise, ervaring en inlevingsvermogen zijn we in staat om maatwerk te leveren in het ontwerp van inloopkasten en schuifdeuren. Van muur tot muur en van vloer tot plafond kunt u rekenen op een ontwerp dat 100% aansluit bij uw persoonlijke wensen. De 1001 keuzemogelijkheden van het in eigen beheer ontwikkelde Qualita schuifdeurensysteem staan hiervoor garant. Het spreekt voor zich dat we alle losse onderdelen en accessoires monteren tot een stijlvol, samenhangend geheel dat uw verwachtingen overtreft.