Schuifdeurkasten op maat: ruimtebesparing pur sang

Op maat gemaakte schuifdeurkasten geven qua ruimtebesparing een flinke impuls aan uw interieur. De kamerhoge schuifdeurkasten die Hoogaars Interieurs ontwerpt en realiseert benutten de ruimte veel efficiënter dan de gemiddelde garderobekast. Bovendien gaat er bij opendraaiende deuren veel ruimte verloren. Bij onze robuuste schuifdeuren heeft u hier geen last van. Onze schuifdeuren zijn de perfecte blikvanger voor diverse kasten. Daarnaast vormen ze de ideale entree naar een inloopkast.

Hout,glas of een combinatie?

Achter de stijlvolle, op maat gemaakte schuifdeuren van Hoogaars Interieurs gaat een breed scala aan keuzemogelijkheden schuil. Kiest u voor een schuifdeur met een houtdecor of een uniekleur? Gaat uw voorkeur uit naar de glazen variant of hebt u toch liever een combinatie van hout en glas. Ook in de keuze van glas, houtstructuur of uniekleur zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Bij glas kunt u bijvoorbeeld denken aan spiegels of 30 kleuren lakglas. U kunt naar hartenlust combineren. Vertel ons uw wensen en wij ontwerpen een schuifdeurkast die op rolletjes loopt en perfect aansluit bij uw interieur.

Meerwaarde voor elke ruimte

Nieuwsgierig naar de schuifdeurensystemen van Hoogaars Interieurs? Werp eens een blik op onze galerij ter inspiratie. Hier ziet u in één oogopslag dat onze schuifdeursystemen in elke ruimte van meerwaarde zijn. Van slaapkamer tot kinderkamer en van kantoor tot woonkamer: de kwaliteit én het gebruiksgemak van dit unieke systeem verloochenen zich niet. Elke kamer krijgt een kwaliteitsimpuls en een extra functionaliteit. We ontwerpen en monteren schuifdeurensystemen van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zo ontstaat maatwerk in de beschikbare ruimte.